Matbröd

Surdegsbröd

Vatten, vetemjöl, rågmjöl, salt och jäst.

Ostfranska

Vetemjöl, vatten, jäst, socker, salt och rapsolja. 

Topping: Ost.

Linfrö

Vatten, vetemjöl, rågmjöl, linfrö, svart sirap, vegetabiliskt margarin, jäst och salt. 

Topping: Linfrö.

Danskt rågbröd

Klippt råg, solros, linfrö, surdeg, rågmjöl, vetemjöl och sirap. 

Frukostråg

Vatten, vetemjöl, rågmjöl, solroskärnor, linfrö, malt, vegetabiliskt margarin, svart sirap, salt och jäst. 

Topping: Solroskärnor och pumpakärnor

Solrosbröd

Vatten, vetemjöl, rågmjöl, solroskärnor, salt, vegetabiliskt margarin och jäst. 

Topping: solroskärnor.

Majsbröd

Vatten, jäst, vetemjöl, majsmjöl, solroskärnor, vegetabilisk olja, salt, vetegluten och druvsocker.

Alebröd

Vatten, vetemjöl, solroskärnor, vetegluten, pumpakärnor, havregryn, rågmjöl, vetekli, salt och jäst.

Långfranska

Vetemjöl, vatten, jäst, socker, salt, rapsolja.

Topping: Vallmofrö.

Flätat

Vetemjöl, vatten, jäst, socker, salt ochh rapsolja. 

Topping: Sesamfrön.

Kräftbröd

Vetemjöl, vatten, jäst, socker, salt, rapsolja.

Brytbröd

Vetemjöl, vatten, jäst, socker, salt, rapsolja.

Topping: Välj mellan mjöl, sesam eller blå vallmofrön.

Tomatbröd
Havrebröd
Grovt surdegsbröd

Vid frågor och för mer information kontakta oss!