Bakelser

Välj mellan klassiska varianter såsom prinsess- eller buddapestbakelser, eller varför inte kombinera ihop en egen variant?

Prinsessbakelse

Sockerkaksbotten, grädde, vaniljkräm och sylt. 

Hallon- och chokladmoussebakelse

Sockerkaksbotten, hallon- och chokladmousse, toppad med vit choklad och persika.

Passionsmoussebakelse

Sockerkaksbotten och passionsmousse. Toppad med chokladdekoration och kiwi.

Chokladmoussebakelse

Sockerkaksbotten varat med chokladmousse. Toppad med hallonmousse och blåbär samt mörk chokladcurls på sidorna.

Snövitsbakelse

Sockerkaksbotten, nötbotten och kolagrädde. Toppad med vit chokladcurls.

Schwartzwaldbakelse

Nötbotten, grädde och choklad.

Buddapestbakelse

Nötbotten, grädde, persika. Toppad med extra grädde, persika och mörk choklad.

Chokladbakelse med blandade bär

Sockerkaksbotten, chokladmousse, bär. Toppad med extra bär.

Passionsmoussebakelse

Nötbotten varvat med passionsmousse. Toppad med grädde, mörk choklad och blandad frukt.

Chokladbakelse

Chokladbotten, chokladmousse, vaniljkräm. Toppad med vit choklad och blåbär.

Sommarsemla

Vetebulle, vaniljkräm, jordgubbar, grädde. Toppad med florsocker. 

Bengtssons semlor

Våra årliga semlor! Den traditionella semlan kommer i två storlekar, en standard och en mini. Består av vetebulle, mandelmassa, grädde och toppad med florsocker. Vi har även vår wienersemla som består av en bulle gjord på wienerdeg, mandelmassa, grädde och toppad med florsocker.

Päronmousse

Chokladbotten eller sockerkaksbotten och päronmousse. Toppad med mörk choklad och nötter. 

Mariabulle

Vid frågor och för mer information kontakta oss!