Vatten, jäst, vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, salt och kardemumma.
Fyllning: Kanel.
Topping: Pärlsocker.
Vatten, jäst, vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, salt och kardemumma.
Fyllning: Fyllning med pistagearom.
Toping: Pärlsocker.
Vatten, jäst, vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, salt och kardemumma.
Fyllning: Fyllning med mandelarom och hasselnötter.
Topping: Pärlsocker.
Vatten, jäst, vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, salt och kardemumma.
Fyllning: Vaniljkräm, russin och fyllning med mandelarom.
Topping: Pärlsocker.
Vatten, jäst, salt, vegetabiliskt margarin, ägg, vetemjöl och sirap.
Fyllning: Vaniljkräm och sylt.
Toppning: Glasyr.
Vatten, jäst, salt, vegetabiliskt margarin, ägg, vetemjöl och sirap.
Fyllning: Mandelarom.
Topping: Pärlsocker.
Vatten, jäst, salt, vegetabiliskt margarin, ägg, vetemjöl och sirap.
Fyllning: Vaniljkräm.
Topping: Glasyr.
Vatten, jäst, vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, salt och kardemumma.
Fyllning; Kanel.
Topping: Pärlsocker.
Vatten, jäst, salt, vegetabiliskt margarin, ägg, vetemjöl och sirap.
Fyllning: Vaniljkräm och sylt.
Topping: Glasyr och pärlsocker.
Vatten, jäst, salt, vegetabiliskt margarin, ägg, vetemjöl och sirap.
Fyllning: Fyllning med mandelarom.
Topping: Glasyr och pärlsocker.
Vatten, vetemjöl, vegetabilisk olja, socker, bakpulver, mjölk, salt, jäst och ägg.
Fyllning: Vegetabiliskt margarin, farinsocker, strösocker, hasselnötter och kanel.
Topping: Tosca och mandel.
Vatten, vetemjöl, vegetabilisk olja, socker, bakpulver, mjölk, salt, jäst och ägg.
Fyllning: Fyllning med mandelarom och blåbärssylt.
Topping: Pärlsocker.
Vatten, vetemjöl, vegetabilisk olja, socker, bakpulver, mjölk, salt, jäst och ägg.
Fyllning: Fyllning med mandelarom. kola och vaniljkräm.
Topping: Pärlsocker.
Vatten, vetemjöl, vegetabilisk olja, socker, bakpulver, mjölk, salt, jäst och ägg.
Fyllning: Fyllning med mandelarom och citron.
Topping: Pärlsocker.
Vatten, vetemjöl, vegetabilisk olja, socker, bakpulver, mjölk, salt, jäst och ägg.
Fyllning: Fyllning med mandelarom och blåbärssylt.
Vatten, jäst, vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, salt och kardemumma.
Fyllning: Kardemumma och fyllning med mandelarom.
Topping: Pärlsocker
Vatten, jäst, vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, salt och kardemumma.
Fyllning: Hallonsylt och fyllning med mandelarom.
Topping: Pärlsocker.
Vatten, jäst, vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, salt och kardemumma.
Fyllning: Vaniljkräm oh fyllning med mandelarom.
Topping: Pärlsocker.
Vatten, vetemjöl, vegetabilisk olja, socker, bakpulver, mjölk, salt, jäst och ägg.
Fyllning: Fyllning med mandelarom. kola och vaniljkräm.
Topping: Vegetabiliskt margarin och strösocker.
Vatten, jäst, vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, salt och kardemumma.
Fyllning: Vaniljkräm.
Topping: Vegetabiliskt margarin och strösocker.
Vatten, vetemjöl, vegetabilisk olja, socker, bakpulver, mjölk, salt, jäst och ägg.
Fyllning: Mandelarom. Sommarfyllning med smak av hallon, blåbär och jordgubb.
Topping: Vegetabiliskt margarin och strösocker.
Vatten, jäst, vetemjöl, socker, vegetabiliskt margarin, salt och kardemumma.
Fyllning: Kardemumma.
Topping: Vegetabiliskt margarin och strösocker.
Vatten, vetemjöl, vegetabilisk olja, socker, bakpulver, mjölk, salt, jäst och ägg.
Fyllning: Vegetabiliskt margarin, farinsocker, strösocker, hasselnötter och kanel.
Topping: Tosca och mandel.